ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així es va gestar l´eixida de Parejo

Per Miguel Fernández · 12 Agost, 2020

L’adéu de Dani Parejo no és una realitat pròpia de la immediatesa del mercat, sinó més aviat un fet que s’ha anat gestant molt poc a poc durant l’última temporada. Tant Peter Lim com els seus homes a València han considerat unes certes actuacions del capità valencianista com a deslleials amb la propietat, especialment aquelles que involucraven al tècnic asturià Marcelino García Toral, amb qui Parejo va reconèixer “mantindre el contacte” en una entrevista amb Juanma Castaño en Movistar Plus.

A més, la negativa a fer declaracions en el partit a Stamford Bridge davant el Chelsea FC per a explicar el cessament de Marcelino o la petició pública a la propietat del fitxatge d’un substitut de Garay van satisfer encara més la paciència de Peter Lim, que no volia en cap concepte que Parejo continuara en la plantilla del València el curs que ve. Per això, els esdeveniments es van precipitar en les últimes setmanes.

Segons va informar Goal España, Anil Murthy va transmetre a Coquelin, Kondogbia i al propi jugador de Coslada que no comptaven per al pròxim projecte abans de la trobada contra el CD Leganés. Aquesta notícia va caure com un jarró d’aigua freda en els futbolistes, i en el cas de Parejo va provocar que el capità reivindicara que li quedaven encara dos anys de contracte i que ell no es volia marxar, per la qual cosa si volien fer-lo fóra haurien de donar-li la carta de llibertat.

Aquest no era l’escenari ideal del propi club, però les presses per traspassar-lo abans que el nou tècnic es posara al comandament de l’equip, unit al cost de 12 milions bruts pels dos anys de fitxa que encara li pertanyien, han provocat que Peter Lim accepte donar-li la carta de llibertat. Parejo, a més, cobrarà una prima pel seu fitxatge, a més de mantindre el mateix salari i no haver de moure’s d’una ciutat, València, on ell va reiterar nombroses vegades que era feliç.