Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Tots els detalls de la roda de premsa en la qual explicaran el mercat

Per Blanquinegres · 05 Septembre, 2023

Rubén Baraja espera que algú de la cúpula del València done en els pròxims dies les explicacions de mercat per les quals se li pregunten a ell en sala de premsa i, sobretot, que es deixe clar des del club l’objectiu. En veritat li interessa més el segon que el primer, perquè una vegada baixada la persiana, els desajustaments que hi ha en la plantilla no tenen ara solució. Layhoon Chan va comentar divendres passat en l’aeroport de Manises que “ho explicarem tot”, encara que no és clar encara el format ni qui.

Baraja assumeix el repte de traure rendiment a la plantilla que li han confeccionat, que és la segona més curta de la Lliga (22 futbolistes, un més que el Barcelona, encara que en el cas blanc-i-negre amb tres porters), la més jove (24,4 mitjana d’edat) i la que menys davanters té ( Yaremchuk, Hugo Duro i Alberto Marí). El val·lisoletà només vol poder centrar-se en el dia a dia de l’equip, conscient dels moments de dificultat que tindran al llarg de la temporada. I per a això necessita que el club assumeix la responsabilitat de resoldre debats relatius al mercat.

Baraja assumeix el repte per dos motius: d’una banda, l’entusiasme que veu en els seus futbolistes, valorant la ‘neta’ de vestuari, i, per un altre, no necessàriament per aquest ordre, l’oportunitat que té d’iniciar un projecte en el club que ho va ser tot per a ell com a jugador. Baraja, que en cap moment ha pensat tirar la tovallola pel seu sentiment cap al València ni tampoc considera que haja d’encendre la metxa d’una traca que ja està cremada a Mestalla, espera que l’ombra de Lim deixe de ser l’eterna coartada de jugadors i també directius.