ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Les condicions en les quals renovarà Javi Guerra

Per Alex Alfaro · 10 Maig, 2023

La irrupció de Javi Guerra en el primer equip va despertar l’interés en mitja Espanya per fer-se amb el jove migcampista de Gilet. No obstant això, finalment renovarà el seu contracte amb el València fins a 2027. Aquesta renovació arriba després de, segons Tribuna Esportiva, rebutjar la primera proposta que se li va plantejar fa sis mesos, i que es va considerar massa baixa econòmicament

El jove migcampista, que compleix 20 anys aquest mateix mes, es col·locarà en l’escaló salarial més baix de la plantilla, percebent al voltant de 300.000 euros nets anuals. Però el més important, serà jugador de ple dret de la primera plantilla de cara a la temporada que ve.

El conjunt de Mestalla lliga així a una de les perles de la pedrera que amb més força ha irromput en el primer equip en els últims anys. El seu golàs per a donar-li la victòria al València davant el Valladolid, sumat a pinzellades de la seua enorme qualitat i potencial, avalen l’increment en l’oferta de renovació del club pel jove jugador.