ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

TOTS ELS DETALLS de la manifestació que ha convocat Libertad VCF

Per Alex Alfaro · 19 Maig, 2023

El valencianisme novament ha demostrat que la seua lluita contra Peter Lim es troba per damunt de tot després de huit anys d’injustícies del màxim accionistes del València. A pesar que l’equip es juga la vida i aconseguir tres punts enfront del Madrid provocaria la permanència virtual, l’afició ha demostrat un alt grau de maduresa per a aconseguir diferenciar la crítica contra Lim i el suport incondicial que s’ha demostrat al llarg de l’any.

És per això que Libertad VCF ha convocat una nova manifestació en la prèvia del partit. És el moment idoni ja que tots els mitjans de comunicació nacionals que habitualment segueixen el partit es trobaran a Mestalla expectants i podran traslladar a tota Espanya el que ocórrega als carrers.

Libertad VCF ha demanat a la Policia Nacional poder ocupar cada centímetre de l’Avinguda Suècia, passant per la Plaça de l’Afició i fins a Blasco Ibañez. D’aquesta manera, es busca repetir imatges com l’aconseguida davant l’Athletic de Bilbao.

No obstant això, una vegada xiule l’àrbitre l’inici del partit, la idea és que 50000 ànimes es troben en els seus seients per a aportar el seu granet d’arena.

D’altra banda, la idea que té el col·lectiu és que si el València aconsegueix salvar-se abans del partit enfront de l’Espanyol en la penúltima jornada de lliga, es produïsca un buidatge massiu com ja va ocórrer l’any passat enfront del Celta de Vigo.