La millor informació del ValènciaCF en valencià

TOTS ELS DETALLS de la manifestació de l’11 de desembre: hora, eixida, recorregut i declaracions
,

TOTS ELS DETALLS de la manifestació de l’11 de desembre: hora, eixida, recorregut i declaracions

COMPARTIR

Durant el dia de hui s’ha produït la roda de premsa en la qual els organitzadors de la manifestació de l’11 de desembre han explicat els motius i els detalls del moviment: Agrupacipació de Penyes, Libertad VCF, De Torino a Mestalla, Viachers, Últimes Vesprades a Mestalla, VCF Sud, Espíritu del 86, It Must Be Love 86 i Ciberche. Tots ells baix un mateix lema i cartell: “Per la dignitat del València. Lim, go home”

Hora, data, lloc i recorregut

L’eixida de la concentració tindrà lloc en la zona de l’Albereda, enfront de Piscina de València. Serà dissabte que ve 11 de desembre a partir de les 12.00. Com ja va ocórrer en l’anterior manifestació convocada per la CN10 i Llibertat, acabarà en el teatre dels somnis de la *Av Suècia, Mestalla.

Declaracions de Libertad


“Estem cansats de les faltes de respecte i que arrosseguen l’escut. Aquesta manifestació és de tots els valencianistes. El més important és la unió pel mateix objectiu. Hi ha qui diu que manifestant-se no es canvia res però des del sofà sí que no es canvia res. Els que anem podrem tindre tindre la consciència tranquil·la”.


Juan Martín Queralt


“El més important és que estem tots i que espere que aquesta unió es mantinga molt temps. Ens uneix que volem recuperar el VCF. El VCF ha deixat de ser nostre formalment però no de sentiment”.

Viachers


“Estem davant el pitjor moment dels 112 anys d’història. Senyor Lim vaja’s a la seua casa, Mr. Lim, please go home’.

Espíritu del 86


“La unió és clau i portem dos anys alertant. Demanàvem a Lim respecte i que complira compromisos. Que deixara de fer el ridícul amb la gent que té ací i ha descapitalitzat el club. 1000 milions en traspassos i 135 de pèrdues”.

Últimes vesprades


“Cal fer entendre que el VCF no és només un club de futbol si no també un bé patrimonial de la ciutat. És un bé transversal com les falles i L’Albufera. Forma part de la memòria sentimental de tots nosaltres. El VCF ha sigut un punt de trobada”

Associació de penyes


“Hui hem de celebrar la unió de tots junts.. Hem de traure com a primer punt que estem tots units. No poden deixar la imatge que deixen en tots els estadis d’Espanya”.

De Torino a Mestalla


M’hauria agradat que el Consell haguera anat més enllà i haguera exigit que si rep els diners de CVC garantisca l’aval per a acabar l’estadi o el màxim accionista l’haguera afirmat així. No hem pres nota de la venda del club”.