Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Hugo Guillamón:

Joan Marc García , 17/07/2024

Hugo Guillamón: "Juguem de memòria i continuem coneixent-nos"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Així seria l’acord Mir-Sevilla-València

Per Alex Alfaro · 02 Juliol, 2024

L’operació de Rafa Mir està a punt de liquidar-se i després de dos mercats de fitxatges on l’exvalencianista va estar molt prop de tornar a Mestalla. Amb tota la prudència del món que ens fa tindre aquests dos antecedents, Rafa Mir està més a prop que mai de fitxar pel València C.F.

L’eixida de Rafa Mir del Sevilla FC està a punt. Tal com hem anat informant, Rafa Mir i el València CF tenien un acord pràcticament tancat però faltava l’ok entre clubs, entre el mateix València CF i el Sevilla FC, que va ser l’obstacle que no es va poder salvar durant el mes de gener passat.

Això hauria quedat solucionat, ja que segons apunta ABC Sevilla, el Sevilla FC ha acceptat la proposta del València CF i dona llum verda a la cessió de Rafa Mir al València CF. En este cas seria amb una opcio de compra de 5M.

D’esta manera, el Sevilla FC no pagarà res del salari del futbolista, prop de 2 milions d’euros nets, però haurà d’assumir l’amortització anual del jugador que ascendeix aproximadament a 2 – 2,5M milions d’euros, una despesa comptable.

Baraja ha insistit molt, que vol comptar amb el davanter en les primeres setmanes de la pretemporada i per tant entrem en les hores decisives en les quals s’ha de decidir si finalment Rafa Mir vist o no la camiseta del València C.F.