Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Tots els actes previstos per a celebrar el centenari de Mestalla per part del club

Per Alex Alfaro · 19 Maig, 2023

El Camp de Mestalla complirà cent anys dissabte que ve 20 de maig i el València CF – Reial Madrid que es disputarà el diumenge (18.30 hores) serà el marc perfecte per a commemorar aquesta històrica fita. En eixe sentit, el Club ha preparat una sèrie d’accions per a celebrar el Centenari del Camp de Mestalla al costat de l’afició diumenge que ve.

A partir de les 18.00 hores començaran els prolegòmens. En primer lloc, s’emetrà a través dels videomarcadores alguns de continguts que s’han realitzat durant aquest any amb motiu del centenari de Mestalla. Posteriorment, el Club tindrà un record per a aquells que desgraciadament ens han deixat i no poden viure el Centenari del Camp de Mestalla.

Abans que comence el partit, serà el mateix Camp de Mestalla qui ens agrairà a través d’una carta viure el seu Centenari al costat d’ells. A més, la Societat Unió Musical d’Iàtova interpretarà la partitura del primer himne del València CF, que data de 1924. Finalment, quan els jugadors salten al terreny de joc. Coincidint amb aquest moment, un cantant interpretarà l’himne regional en directe.

De la mateixa manera, es repartiran elements d’animació en tot l’estadi perquè gaudim junts d’un gran ambient. I a la part alta del Camp de Mestalla estarà un nou escut que presidirà la façana, mentre l’escut original continua remodelant-se.

D’altra banda, el partit també tindrà un vessant solidari. El València CF ha volgut remuntar-se als seus orígens i destinar l’import recaptat en la subhasta de les camisetes amb les quals els jugadors valencianistes disputaran el partit a Casa Caridad, de la mateixa manera que es va fer en el partit inaugural.

A més, en aquest mes de maig el València CF homenatja els seus socis amb més de 50 anys d’antiguitat. Coincidint amb el mes del centenari del Camp de Mestalla, el Club recupera per primera vegada des de l’inici de la pandèmia un dels actes més emotius del calendari, el reconeixement als socis que durant més de 50 anys han sigut abonats de manera ininterrompuda.