La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “Només ens val guanyar al Valladolid”
,

Marcelino: “Només ens val guanyar al Valladolid”

COMPARTIR

728-90

L’entrenador del Valencia CF, Marcelino García Toral, ha atés als mitjans de comunicació en la prèvia de l’últim partit de LaLiga enfront del Real Valladolid:

S’imaginava al gener arribar a aquesta jornada depenent de si mateix?

Sí que ho imaginava, l’entrenador ha d’imaginar i pensar en aqueixa possibilitat, si no el pensa no el transmet. Hauria sigut una persona rutinària, sense convicció, sempre ho créiem perquè el nivell competitiu de l’equip era molt bo. Teníem un grandíssim problema, que vam ficar 17 gols en tota una volta, si tornàvem als números normals d’encert davant la porteria rival anàvem a sumar molts punts i ací estan, que ho han confirmat.

El pla del partit és eixir com davant l’SD Osca?

Sí, però també volíem eixir així davant l’Alavés i no ens va eixir. Eixim amb l’única intenció de guanyar, si en la primera acció fas una bona jugada i acaba en gol és un colp anímic important. Només ens val guanyar, tant de bo tinguem un percentatge d’encert com vam tindre a Osca, però no és fàcil.

No sé si és més meritori eixir així o si, després d’un colp com el patit davant l’Arsenal FC o com el dia de l’Alavés, la reacció que va tindre l’equip. Tant de bo es confirme la victòria d’una forma o una altra que ens garanteix la Champions.

Dóna per fet que Getafe CF i Sevilla FC guanyaran?

No hem de fixar-nos en el que facen els altres, estem en una situació de privilegi i si guanyem ens és indiferent el que facen els altres. Depenem de nosaltres, és el nostre gran avantatge, només podem pensar a guanyar.

El Valladolid no es juga res, és més fàcil davant un equip que no es juga res?

No sabria dir-te què és millor, preferisc jugar davant un equip que no es juga res, però això no et garanteix la victòria. Si tirem la vista arrere s’han produït resultats en els quals un equip que no es jugava res en l’últim partit va guanyar. Per tant, això no significa un motiu de confiança o pensar que tenim el partit guanyat.

És est el partit de la temporada, més enllà de la final de Copa?

Aquest és el partit de la confirmació, no el partit de la temporada, perquè va haver-hi 37 partits abans en els quals, si no haguérem sumat els punts suficients per a dependre de nosaltres mateixos aquesta jornada, això no seria possible.

Què Reial Valladolid espera?

Sergio prendrà les decisions que crega més oportunes, juguen els més o els menys habituals, jugaran un partit amb total llibertat, amb atreviment i això sempre et posa en perill, a més de jugar en el seu camp que estarà ple. Des d’aqueix punt de vista, com estem obligats a guanyar, serà un partit molt complicat com ho han sigut moltíssims aquesta temporada.

Com estan Kondogbia i Garay que han entrat en la convocatòria?

Garay no estarà disponible quasi amb total seguretat, i Kondogbia estarà disponible. El procés de recuperació ha sigut molt bo, estem molt satisfets de l’actitud que, com sempre, ha tingut per recuperar-se, han fet un molt bon treball i porta des de divendres passat passat entrenant amb normalitat.