La millor informació del ValènciaCF en valencià

Marcelino: “No crec que influïsca el passat amb el Getafe”
,

Marcelino: “No crec que influïsca el passat amb el Getafe”

COMPARTIR
330-120

Com afronten el partit davant el Getafe, un rival directe per la classificació per a la UEFA Champions League i potser un partit més decisiu que els últims disputats?

És un partit molt important. Ho afrontem com hem d’afrontar tots i cadascun dels partits de totes les competicions que disputem, afortunadament tres competicions en aquest final de març. No hi ha cap dubte que guanyar per a nosaltres seria restar-li 4 punts al Getafe, 3 punts més el goal average. Empatar seria mantindre la distància però amb el goal average a favor i perdre seria una mala notícia per a nosaltres. Per als dos equips és un partit molt important.

Creu que la polèmica viscuda entre València i Getafe en partits anteriors pot a afectar en l’ambient, en el partit?

No crec que influïsca. Aquest és un partit diferent, de LaLiga, l’afició va donar suport al seu equip, als seus futbolistes, que a més el necessiten. És l’últim partit abans del descans després de dos mesos i mig jugant tres partits per setmana, afortunadament aconseguint molt bons resultats. I per tant cal centrar-se en aquest partit, la importància d’aquest, estar tots units perquè el futbolista es trobe en l’ambient més favorable possible i poder sumar 3 punts que són molt importants

Com valora l’eliminatòria davant el Vila-real en els ¼ de final de la UEFA Europa League

Estem en Falles, si se li guanya demà al Getafe li donaria temps a gaudir-les?

Ens donaria temps a gaudir de les Falles que fins ara pràcticament no hem eixit de casa, amb el viatge llarg a Rússia, partits, vídeos, que en tot aquest temps no faig més que veure vídeos, i no hem pogut veure les Falles i aquesta preciosa festa que poden gaudir els valencians i tota la gent que ve, que no hi ha més que veure com estan els carrers plens de gent i… els que estem ací treballant i patint a veure si demà podem gaudir de les Falles després d’una victòria contra el Getafe i amb un bon estat d’ànim.