Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

TOTES LES NOVETATS del futur de Fran Pérez

Per Blanquinegres · 23 Agost, 2023

L’arribada de Sergi Canós ha portat alegria a Mestalla, felicitat al xic i alternatives en la banda per a Rubén Baraja. No obstant això, a efectes reals, el seu fitxatge no ha canviat massa en la planificació del València Club de Futbol.

Començant per les eixides, el fitxatge de Sergi no canvia el futur de jugadors com Fran Pérez, Pablo Gozálbez o Hugo González, tres jugadors de la pedrera que pugnen per quedar-se en el primer equip esta campanya.

Referent a això, l’Elx segueix pendent de Fran Pérez, però ja ha avançat en altres possibilitats en el mercat. Després de l’arribada de Canós tenien l’esperança que els che obriren la mà, però la directriu de l’entrenador és cristal·lina i nítida: No ix ningú sense més arribades.

A més, segons ha informat Ràdio Marca València, tots els departaments del club coincideixen que ara mateix no té cap tipus de sentit que un jugador com Fran Pérez isca del club en estes mateixes circumstàncies. I no té pinta que l’arribada d’un altre davanter poguera canviar aquesta situació.

La plantilla del València és molt curta i necessita la major quantitat de jugadors possibles. En el seu moment va ser el mateix Rubén*Baraja qui va parar l’eixida de Fran Pérez i la seua opinió no ha canviat en absolut.