Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT
Gattuso respon a l'interés per Saúl

Sergio Botella , 28/01/2023

Gattuso respon a l'interés per Saúl

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

TOTES LES DECLARACIONS del fill de Lim

Per Alex Alfaro · 14 Desembre, 2022

El València C.F acaba de publicar una entrevista de prop de 10 minuts amb el fill de Peter, Kiat Lim. Després d’estos dies a València, Kiat ha tingut reunions amb pràcticament tots els estaments del club: ha sopat amb Gattuso i Corona, ha visitat la Ciutat Esportiva de Paterna i el Nou Mestalla i ha tingut una reunió amb l’alcalde de València, Joan Ribó.

Com estàs veient a l’equip esta temporada?

Estic molt emocionat. Veig molta energia nova en l’equip. Crec que el nivell d’energia és molt bo. Vaig estar en la final de Copa del Rei a Sevilla i vam estar molt prop de guanyar. Estava decebut per haver perdut, però crec que este equip té una història i una tradició d’alçar-nos en els moments difícils, així que això és el que esperem aconseguir esta temporada amb este nou ADN i poder identificar-nos més amb l’estil de joc que tenim. Crec que és una cosa molt emocionant.”

Què opines del nou estil de joc de l’equip des de l’arribada de Gattuso?

“En els últims mesos, l’estil de joc s’ha tornat més ambiciós i crec que els partits s’estan tornant més entretinguts, com podem veure i pel que he escoltat dels meus companys. Tenim una mitjana d’assistència de 41.000 aficionats en l’estadi, així que estic molt feliç i agraït amb els aficionats per vindre i secundar. Més que això, estic molt feliç que els aficionats estiguen començant a gaudir l’estil de joc novament.

Quins són els objectius del València CF com a Club?

Nosaltres, com a Club, sempre volem jugar a Europa. Este és un objectiu comú i una ambició de totes les parts involucrades. Cal trobar un equilibri molt delicat entre les necessitats esportives i econòmiques del Club. Trobar eixe equilibri no és fàcil, però és una cosa que tots estem treballant molt dur per a aconseguir. A més, perquè puguem rendir constantment a un alt nivell, primer s’ha d’aconseguir una estabilitat econòmica. No sols volem una temporada en la qual ho fem molt bé, i després la pròxima temporada no rendim. Crec que això no és el que volem, ja que després de tot som un gran Club i volem jugar a Europa de manera constant, any rere any. Perquè això succeïsca, primer ha d’haver-hi estabilitat econòmica en el Club.

L’objectiu és guanyar. Això és futbol. Ens estem esforçant molt, però al final els resultats són el que importen i ho entenc. Això és una cosa que esperem aconseguir amb la revitalització del projecte. Amb esta reestructuració entenem que eixirem d’esta situació molt més forts que abans. Amb Layhoon com a presidenta i amb mi podent finalment representar al Club de manera oficial. Això és una cosa que em fa molt feliç i m’il·lusiona de cara al futur.

Has estat reunit estos dies amb Gattuso i has pogut veure a l’equip entrenant. Quina és la teua opinió sobre el seu treball amb el primer equip?

Tinc una alta consideració per Gattuso. Crec que és un excel·lent entrenador i fins i tot millor persona. No dic això de molta gent, però ell és algú a qui respecte i m’agrada molt punt a nivell professional com personal. Definitivament ell és clau en este projecte. Ell és capaç d’inspirar el respecte dels jugadors, el vestuari, els accionistes i jo mateix inclòs. Estem il·lusionats amb la resta de la temporada amb ell al comandament. És un gran entrenador, és l’entrenador perfecte per a liderar un equip jove de cara al futur. El nou ADN del València CF per a recuperar-se. Esta nova identitat que hem format i l’estil de joc que li agrada a la a afició. Tot apunta a una cosa, el futur. Reconeixem que hem deixat arrere el passat i espere que puguem mirar cap avant perquè el futur és el que importa.

De res serveix indagar en el que ha succeït en el passat. Com afrontes aquest nou rol com a membre del Consell d’Administració?

Accepte este nou rol i espere treballar molt de prop amb la presidenta per al nou futur del Club. Duré a terme les meues responsabilitats com qualsevol altre membre del Consell d’Administració. També observe que tal vegada també està en una posició diferent, així que treballaré encara més dur i em comprometré més a aprendre per a realment tractar de submergir-me en la cultura ací. No vull usar les diferències culturals com a excusa, encara que és un fet que existeix. Espere estar en contacte quan siga ací a València amb els grups d’aficionats que hi ha entorn del Club per a poder ampliar la meua perspectiva i aprendre escoltant les Penyes. Així que espere amb ànsies eixe moment quan torne en el futur. Arreglarem esta situació. Ens comunicarem perquè jo puga treballar sobre el terreny i escoltar i realment aprendre.

Una de les teues prioritats, per tant, és involucrar-te per a reconnectar el Club amb els seus aficionats i que se senten orgullosos del seu equip, veritat?

Crec que l’afició és el més important. Això és una cosa que he dit constantment i ara que estic oficialment en el Consell d’Administració, crec que farem un major esforç per a connectar-nos i demostrar-li a l’afició que li estem escoltant amb respecte a la cultura profunda i rica d’este Club, així com les tradicions que han estat ací durant molt, molt de temps. Entenc que no han sigut uns últims anys fàcils per a l’afició. No jugar a Europa durant més de mil dies…

Esperem canviar això. Òbviament, el canvi no ocorre de la nit al dia. Treballarem molt, molt dur per a assegurar-nos de tornar a eixe nivell de joc. Tinc un profund respecte pel Club. El nivell de competitivitat en el qual hem jugat. Finals, jugar la Champions League… Hem de tindre això en compte per a avançar, este és el nivell en el qual hauríem d’estar i estic d’acord amb els aficionats. Entenc que estiguen molestos i jo també estic molest. Realment esperem tornar a este nivell algun dia tant jo com el Consell d’Administració treballarem molt dur per a intentar que això succeïsca.

Hi ha alguna decisió presa que vaja a prendre’s en la línia de treball per a reconnectar amb el Club, la seua història i els seus accionistes?

Amb respecte a la història i tradicions del Club, hem decidit revertir al format original per a accedir a la Junta General. Esperem que això ens permeta connectar amb tots els accionistes, a més de demostrar que sí que som seriosos quant al canvi i que volem connectar de nou amb els accionistes, amb l’afició i amb els mitjans de comunicació.

Com s’ha pres esta decisió?

Quan em van nomenar membre del Consell d’Administració, vaig tindre moltes reunions amb diferents companys del Club i vaig escoltar les seues aportacions respecte a la Junta General d’Accionistes i l’aïllament de l’afició, així com dels altres accionistes. Hem pres la decisió de tornar a la normalitat per a permetre que tots els accionistes assistisquen a la junta general en el futur. De nou, tornant al format original. Encara estem parlant amb els nostres advocats perquè això succeïsca. Això és una cosa que espere que puga restaurar algun tipus de fe en els aficionats. Ara que estic a bord, realment estem tractant de canviar per a millorar.

Vaig parlar amb el Consell d’Administració i amb la presidenta i tots estem d’acord que és extremadament important que romanguem connectats, oberts i transparents amb totes les parts interessades. Des d’accionistes als mitjans també. Per tant, esta és una decisió que hem pres col·lectivament com a Consell d’Administració per a portar-nos a un futur més nou i brillant.

La identificació, la proximitat i la connexió són ingredients clau en el futbol.

Això és una cosa que vaig aprendre de la Junta General d’Accionistes. Hi ha molts tipus d’aficionats diferents en el camp, moltes penyes diferents. Això és una cosa que pot ser que no existisca a Singapur, però estic disposat a aprendre. Realment vull estar connectat amb la cultura, la comunitat i, cosa que és més important, amb els aficionats. En la meua pròxima visita espere poder organitzar alguna cosa per a acostar-me i baixar i escoltar més perspectives i realment tractar de poder abraçar la cultura valenciana de la millor manera possible.

Com està vivint el teu pare i màxim accionista, Peter Lim, esta temporada?

Sempre ha estat compromés amb el Club. Crec que tots passem per millors i pitjors moments, però el seu compromís amb el Club mai ha flaquejat. Crec que això és molt evident en el suport financer que constantment li ha estat donant al València CF. Crec que es va reiterar encara en el nou préstec que li han concedit enguany al Club. Fins i tot amb el nou projecte de Gattuso també. I amb mi estant ací. Per a ell, el moviment es demostra caminant. Tots tenim diferents maneres de comunicar-nos i la seua és amb l’acció.

El fet que tu estigues ací i sigues membre del Consell d’Administració és una declaració d’intencions i una mostra clara de la seua implicació?

Òbviament, volem comunicar-nos i ser més oberts, però més enllà d’això, volem demostrar-ho amb accions. D’ací la decisió de tornar al nombre original d’accions per a la Junta General d’Accionistes per a poder romandre més connectats amb l’afició i obrir-la a tots els accionistes. Crec que això és demostrar-ho amb accions, no? Com també anar a l’Ajuntament esta vesprada i reunir-nos amb l’Alcalde, Joan Ribó. Eixa és una mesura per part nostra també. Seguim molt compromesos amb el projecte del nou estadi i ara amb el finançament de CVC per fi podem tirar avant el Nou Mestalla. Ens encantaria poder tirar-ho avant amb claredat i realment retornar-li valor a esta gran ciutat d’on és este gran Club.

Amb l’assumpte del nou estadi el que és diferent ara és que tenim el finançament de CVC. No es tracta només que isquem dient que ho farem. Existeix este canvi molt material que ha ocorregut i amb esta nova quantitat, així com amb nosaltres avançant amb diferents plans comercials, podem completar el projecte. Això és una cosa que realment volem reiterar. Però necessitem unes condicions més concretes.

Un missatge per a l’afició del València CF.

Entenc que els últims anys no han sigut fàcils i que s’ha trencat la confiança. No estic demanant confiança, estic demanant que vegeu les decisions que prenem i a partir d’ací, adoptes la teua pròpia decisió. Els objectius esportius els tenim molt clars. Volem exactament el mateix, veritat? Realment, volem exactament el mateix que tots. Volem jugar a Europa, volem guanyar partits, volem guanyar títols. Això és el que clarament volem. Crec que respecte a tot el que ha succeït, tinc ganes de formar part del Consell i estar ací a títol oficial.

Espere que puguem començar de nou i no estic demanant confiança immediatament, sinó començar de nou. Veure què fem, observar les accions i després prendre la decisió tu mateix a partir d’aqueix moment. Vull donar les gràcies a tots els aficionats per estar sempre al costat del Club malgrat tot i mostrar sempre el seu suport. Indicadors com el nivell d’assistència a l’estadi enguany realment diu molt i estic molt agraït. Vull donar les gràcies en nom de l’equip per mostrar eixe suport i per estar ací per a ells malgrat tot. Això és una cosa que realment vull dir per damunt de tota la resta.