ACTUALITAT  

Tota la informació sobre el partit de llegendes en homenatge al triplet de 2004

Per Joan Marc García · 05 Abril, 2024

2004 és un any que es recorda amb molta estima per part del valencianisme. Sense anar més lluny, van ser els dotze mesos més exitosos en la història del València C.F. I és que un doblet històric a la temporada 2003-04 (LaLiga i UEFA Europa League) i una Supercopa d’Europa a l’inici de la temporada 2004-05 davant el Porto, van ser més que suficients perquè el club de Mestalla fora nombrat millor equip del món d’aquest any per la Federació Internacional d’Història i Estadística de Futbol (IFFHS), reconeixement que tan sols un pocs poden lluir hui a dia en el món.

I és que fa unes setmanes, en relació amb aquestes pàgines dorades en la història de l’equip del rat penat, l’exjugador valencianista Fernando Giner va anunciar la celebració d’un partit de llegendes el 5 d’abril que commemore la lliga, UEFA Europa League i Supercopa d’Europa aconseguides a l’any 2004. A més, cal destacar que l’event comptarà amb actes commemoratius a les 18.30 per una part, i el partit a les 20.00 per una altra.

Aquest és el timing del partit de llegendes

A partir de les 17.00 hores, les taquilles estaran obertes per a rebre als seguidors que dessitgen presenciar esta trobada històrica. La recepció als equips en l’Avinguda de Suècia està programada per a les 18.20 hores, seguit per l’obertura de portes al públic a les 18.30.

La nostàlgia s’apoderarà de l’estadi a les 19.00 hores amb l’inici dels actes previs i els homenatges especials dedicats a les figures clau que van portar a l’equip a la glòria en el 2004.

L’esperat partit donarà inici a les 20.00 hores, on les llegendes del triplet s’enfrontaran en un dol ple de records. Finalment, a les 21.40 hores, conclourà l’acte.