Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

Tornen les 11 accions per a entrar a les Juntes d’Accionistes

Per Alex Alfaro · 13 Desembre, 2022

El València acaba de fer oficial que elimina la regla de l’u per mil del total de les accions del club i de cara al pròxim exercici tornaran les 11 accions com a requisit per a poder entrar en les Juntes. Després de la modificació de l’Article 11 dels estatuts socials, l’accionista de carrer podrà tornar a entrar a les sessions. Cal recordar que en l’exercici 20/21 van ser necessàries 3598 accions per a poder entrar, mentre que en la junta d’ahir es van necessitar 5786 accions.

Meriton atén d’esta manera una de les exigències de l’aficionat, de l’entorn i principalment dels accionistes que el van demanar ahir.

La notícia ha sigut anunciada per Kiat Lim, fill de Peter Lim, mitjançant els canals oficials del club: “Amb respecte a la història i tradicions del Club, hem decidit revertir al format original per a accedir a la Junta General. Esperem que això ens permeta connectar amb tots els accionistes, a més de demostrar que sí que som seriosos quant al canvi i que volem connectar de nou amb els accionistes, amb l’afició i amb els mitjans de comunicació”, deia Kiat Lim en una entrevista que durant el dia de demà es podrà veure de manera completa.

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”es” dir=”ltr”>Este miércoles podrás ver en <a href=”https://twitter.com/hashtag/VCFMEDIA?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#VCFMEDIA</a> la entrevista completa a Kiat Lim, miembro del Consejo de Administración:<br><br>🗣️“Con respeto a la historia y tradiciones del Club, hemos decidido revertir al formato original el número de acciones para acceder a la Junta General de Accionistas”</p>&mdash; Valencia CF (@valenciacf) <a href=”https://twitter.com/valenciacf/status/1602770975694766089?ref_src=twsrc%5Etfw”>December 13, 2022</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>

La xifra tornarà als estàndards habituals que hi havia fins a les dues últimes edicions, permetent d’esta manera que l’accionista tinga un major accés per a expressar les seues opinions i que el Consell d’Administració puga escoltar de manera més directa al valencianista”, ha assegurat el club mitjançant un comunicat oficial