Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Voro:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Voro:"La paraula por no existeix al futbol"

ACTUALITAT
Marcelino:

Vicent Burguete , 04/02/2023

Marcelino:"Mai entendre la meua eixida del València"

ACTUALITAT
Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

Alex Alfaro , 29/01/2023

Gattuso analitza la situació del club i el seu futur

ACTUALITAT

ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  SOCIAL  

Tornen els missatges a Instagram de la família Lim

Per Alex Alfaro · 14 Desembre, 2022

En estesúltimes hores, tot té alguna semblança als primers anys de Peter Lim on des de Meriton es feien promeses de canvi amb pràcticament tots els sectors del club: plantilla competitiva, finalització del Nou Mestalla, transparència amb l’aficionat i la premsa. I encara que és veritat que hi ha xicotets actes que han canviat, l’important continua sent igual.

Sense anar més lluny, el València va fer ahir oficial en les seues xarxes socials que elimina la regla de l’u per mil del total de les accions del club i de cara al pròxim exercici tornaran les 11 -o 9 accions, falta que es concrete – com a requisit per a poder entrar en les Juntes. Després de la modificació de l’Article 11 dels estatuts socials, l’accionista de carrer podrà tornar a entrar a les sessions. Cal recordar que en l’exercici 20/21 van ser necessàries 3598 accions per a poder entrar, mentre que en la junta d’ahir es van necessitar 5786 accions.

Meriton atén d’esta manera una de les exigències de l’aficionat, de l’entorn i principalment dels accionistes que el van demanar ahir.

La notícia ha sigut anunciada per Kiat Lim, fill de Peter Lim, mitjançant els canals oficials del club: “Amb respecte a la història i tradicions del Club, hem decidit revertir al format original per a accedir a la Junta General. Esperem que això ens permeta connectar amb tots els accionistes, a més de demostrar que sí que som seriosos quant al canvi i que volem connectar de nou amb els accionistes, amb l’afició i amb els mitjans de comunicació”deia Kiat Lim en una entrevista que durant el dia de demà es podrà veure de manera completa.

Tornen els missatges a Instagram

Kiat Lim va publicar en les seues xarxes socials una foto a Instagram en la qual se li veu parlant durant la junta d’accionistes. El post és acompanyat amb un text que exclama “SEMPRE AMUNT!” i un ratpenat. És la primera publicació de Kiat Lim vinculada amb el València C.F i la segona relacionada amb el futbol ja que en 2019 va fer pública una foto amb Cristiano i el príncep de Johor.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida por kiat (@kkiatlim)