ACTUALITAT  PRIMER EQUIP

Tornarà el València als llocs de descens?

Per Alex Alfaro · 12 Març, 2023

Ahir el València va aconseguir tres punts vitals a l’imposar-se per 1-0 a l’Osasuna, en una jornada clau per a mantenir la categoria. L’inici va ser intens. El València s’imposava als duels, xafava l’àrea i provocava situacions en les quals els defenses de l’Osasuna havien d’anar al límit, encara que no aplegava a trobar claredatt ofensiva per a crear ocasions de perill.

El domini era del València i, després d’una bona primera part en la qual va faltar encert i qualitat, va arribar el descans. Ja ven entrada la segona part, on el València havia baxat la seua intensitat, Baraja va fer un tir acertat: li va donar la entrada a Samu Lino i va desplaçar a Kluivert a la dreta. Lino va tornar a donar profunditat a la banda esquerra i Kluivert va seguir sent el millor a la dreta.  Els dos van ser els protagonistes del gol del València al minut 74.

Finalment el València va assegurar la porteria a cero i es va emportar tres punts d’or en la lluita per la permanència. No obstant, queden moltes jornades en les quals l’equip haurà de seguir lluitant per mantindre’s fora del descens. La distància es mínima entre els diferents equips que es volen salvar i aquest mes d’abril serà deciciu per a saber si el València pot allargar està xicoteta ratxa de resultats que li ha permitit sumar dos victòries de manera consecutiva en Mestalla

Enquesta: TORNARÀ EL VALÈNCIA ALS LLOCS DE DESCENS?