ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Torna la famosa rampa de Paterna als entrenaments

Per Miguel Castells · 23 Juliol, 2021

A qualsevol equip de Bordalás si hi ha un aspecte que no es negocia és l’esforç. L’entrenador alacantí assegura que és una senya d’identitat de la competició, no dels seus jugadors, per tant ha de preparar-los físicament per a estar, com a mínim, al mateix nivell que la resta de conjunts de la classificació.

Màxima intensitat

Per a això, segons el diari AS, Bordalás ha ressuscitat la famosa rampa de Paterna, també coneguda com la rampa ‘Valdano’. Després de quatre anys sense cap utilització, a l’entrenament de hui els futbolistes pujaven en parelles a la màxima intensitat, mentres que Bordalás els motivava dalt del tot.

Amistós vs Cartagena

Demà, el conjunt blanquinegre disputarà el tercer partit de la pretemporada, esta vegada a Paterna i davant el Cartagena. Altre equip que pot servir per a provar coses noves, ja que teòricament és un equip prou inferior. L’encontre es jugarà a les 19h i es podrà veure a Gol TV.

Cillessen i Jaume

Per últim, a l’entrenament de hui Jasper Cillessen i Jaume Doménech s’han entrenat al marge. Els dos porters tenen pràcticament impossible arribar al partit de demà, de manera que fa la impressió que tornarà a ser el moment de Cristian Rivero i Giorgio Mamardashvili, els quals ja demostraren davant l’Atromitos un nivell superlatiu.