La millor informació del ValènciaCF en valencià

OFICIAL: Torna el públic a Mestalla
,

OFICIAL: Torna el públic a Mestalla

COMPARTIR

728-90

El València CF ha fet oficial que el públic torna Mestalla. Fins a 5.000 valencianistes podran tornar a l’estadi més d’un any després. El Betis va ser l’últim equip davant el qual hi va haver públic, i ara l’Eibar és una altra data marcada en roig per al valencianisme, que ja trobava a faltar veure al seu equip.

Partit descafeïnat

És cert que el partit és prou descafeïnat, ja que el València està pràcticament salvat i l’Eibar es juga hui les seues possibilitats de continuar amb vida a la competició, però el resultat pot tindre poca importància, el motiu de celebració és que ens apropem a la nova normalitat, i que hi torna a haver valencianistes a Mestalla.

Malestar amb Meriton

El diumenge a les 18:30, 5.000 aficionats podran animar a l’equip i expressar el seu malestar amb la institució. Està per veure si amb 5.000 serà prou per a fer-se escoltar, més encara si tenim en compte que no estaran tots junts a Mestalla.

Comunicat oficial

Este és el comunicat oficial del club:

El València CF obrirà Mestalla per al públic en el partit d’aquest diumenge a les 18.30 hores davant l’SD Eibar amb un aforament de 5.000 aficionats. El Club ha treballat des de fa mesos en l’elaboració d’un protocol intern per a organitzar i distribuir a l’afició al Camp de Mestalla d’acord amb les mesures aprovades garantint les millors condicions en l’estadi.

Després d’autoritzar-se la presència d’espectadors en les dues últimes jornades de LaLiga, el València CF recorda a manera d’informació de servei de cara al partit d’aquest diumenge davant l’SD Eibar els drets i avantatges per a l’abonat que es van comunicar el passat estiu en el dossier de compensació d’abonaments i que tindran vigència mentre es disputin partits amb limitació d’aforament.

Depenent de l’opció de compensació escollida l’aficionat té accés a una prioritat i descompte.

NOTA: Si no vas escollir cap opció en el temps estipulat per a això es va assignar per defecte la ‘Opció 2’. El València CF enviarà en les pròximes hores un mail recordant l’opció escollida i estes mateixes instruccions.

Mètode de compra
Per a poder assistir als partits serà necessari comprar entrades a través del portal en línia. La disponibilitat dels seients vindrà marcada per les indicacions sanitàries. Es podrà comprar fins a 2 entrades per torn sempre que l’acompanyant haja escollit la mateixa opció o superior. Les entrades seran nominatives (nom i DNI) i se sol·licitarà la identificació a les portes de l’estadi per a accedir.

NOTA: És possible que el seient habitual de l’abonat no estiga disponible per a ser comprat a causa d’aquestes limitacions.

Prioritat en la compra
Els qui van escollir la ‘Opció 1’ tindran un termini preferent per a la compra. En el cas que, finalitzat el termini de compra d’entrades per als abonats de la ‘Opció 1’, continue havent disponibilitat d’entrades, aquells abonats que hagen escollit la ‘Opció 2’ tindran preferència sobre els quals van escollir la ‘Opció 3’, que optaran a comprar entrades únicament si hi ha disponibles una vegada finalitzat el termini preferent de la categoria anterior.

Els terminis s’obriran de la següent manera:

-Abonats Opció 1: a partir del divendres 14 a les 10.00 hores a les 23.59.

-Abonats Opció 2: a partir del dissabte 15 a les 00.30 hores a les 23.59.

NOTA: Entre els abonats que hagen escollit la mateixa opció de compensació no existeix cap tipus de prioritat, hi haurà entrades a la venda mentre hi haja disponibilitat.

Descompte en la compra d’entrades
Aquelles persones que van escollir la ‘Opció 1’ o ‘Opció 2’ tindran 50% de descompte sobre el PVP. Les persones que van escollir la ‘Opció 3’ tindrien 10% de descompte sobre el PVP en cas de disponibilitat.

NOTA: La compra es podrà realitzar en qualsevol zona del camp (no necessàriament el seu seient habitual) i dependrà de les directrius de les autoritats sanitàries.

Normes dins de l’estadi
D’acord amb les indicacions de les autoritats sanitàries i el Codi de Conducta de LaLiga, dins de l’estadi hi haurà una distància de 1,5 metres en totes les direccions entre persones, no es podrà consumir menjar, ni tampoc fumar. A més, serà obligatori l’ús de màscara FFP2 sense vàlvula i es prendrà la temperatura a l’entrada de manera sectorial i escalonada.

Com adquirir les teues entrades
En les pròximes hores es donaran a conèixer a través dels canals oficials del València CF els preus i els enllaços a través dels quals es podran adquirir en la pàgina web les entrades per a la trobada d’aquest diumenge contra l’SD Eibar.

Vos esperem de nou a la vostra casa, Mestalla. Junts Anem Amunt!