ACTUALITAT  

Toni Seligrat deixa de pertànyer al cos tècnic de Baraja

Per Mauro Pérez · 04 Juny, 2024

El tècnic valencià Toni Seligrat no formarà part del cos tècnic del València CF la pròxima temporada. Seligrat va arribar al club de Mestalla al febrer de 2023 per a ser el segon entrenador de Voro González després de la destitució de Gennaro Gattuso, amb l’objectiu de mantindre la categoria. Després de l’arribada de Rubén Baraja dos setmanes després, va passar a ser assistent primer amb Carlos Marchena i més recentment amb Chema Sanz.

Seligrat, qui compta amb una àmplia experiència en les categories inferiors del futbol espanyol, ha sigut un membre valuós del cos tècnic del València CF durant l’última temporada. Ha sigut reconegut per la seua professionalitat, dedicació i compromís amb el club, especialment durant un període difícil en el qual l’equip va lluitar per evitar el descens.

Seligrat deixa el València CF amb la satisfacció d’haver complit una etapa important en la seua carrera. Ha tingut l’oportunitat de treballar al València, i és que en el dia de li va arribar la proposta d’anar amb Voro, deixava el Lleida afirmant: “No puc deixar escapar aquest tren, aquest extraordinari tren que és el meu, màxim nivell, al costat de la meua casa, Primera Divisió”.