FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Tino Fernández, president del Depor, reconeix interessos per Sidnei

Per Blanquinegres · 10 Agost, 2016

El VCF busca quadrar les peces que puguen fer funcionar la zona defensiva blanquinegra davant les carències que, encara a dia de hui, el grup d’Ayestarán arrossega des de la temporada passada i que en este estiu està sent un dels majors mal de caps encaixant gol en tots els partits disputats fins ara.

La terna de jugadors per aterrar a Mestalla dins de la disciplina valencianista i la defensa s’enumeren en dos, Raul Albiol el de Vilamarxant, el número ú en la llista de Suso i Sidnei, central brasiler del Deportivo de la Corunya. Precisament sobre el defensa del conjunt gallec, el president de la disciplina gallega va referir-se. El màxim responsable dels de Riazor confirmava haver mantes converses pel jugador amb diversos equips sense arribar a concretar-se en una oferta. Entre estos equips i davant l’interés de la Secretaria Tècnica podria entendre’s que el VCF es troba entre els equips interessats.

Davant esta situació en la que el mercat avança, el Depor, equip que posseeix els drets del futbolista en un percentatge, avisava que a mesura que passen els dies les exigències dels blanquiblaus es faran més fortes amb la fi del mercat de fitxatges més aprop pel que es podria entendre que el jugador pot convertir-se en intransferible per les dificultats que pot trobar l’equip venedor per fitxar el recanvi, en este cas de Sidnei.