Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

Joan Marc García , 16/09/2023

Baraja analitza la contundent victòria davant l'Atleti

ACTUALITAT
Rubén Baraja:

Sergio Botella , 01/09/2023

Rubén Baraja: "Estic desitjant que el mercat acabe ja"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

L’empresa sanitària de Lim tanca el seu any fiscal reduint el benefici en 12 milions d’euros

Per Manel Rumbau · 05 Septembre, 2023

El màxim accionista del València continua amb el seu procés de descapitalització del club el qual va adquirir la majoria accionarial l’any 2014. Tot i el soroll mediàtic que té a València amb multitudinàries manifestacions, imatges impactants que han aconseguit fer la volta al món o articles parlant de la seua nul·la gestió en alguns dels mitjans de comunicació més emblemàtics del món com “The New York Times”, el multimilionari de Singapur segueix al peu del canó amb les seues ampliacions de propietats pel sud-est asiàtic.

I és que el número 1164 de la llista Forbes 2023, amb una fortuna calculada en 2,6 bilions de dòlars (2.380 milions d’euros), ha adquirit fa uns mesos un nou negoci a la seua particular llista. Segons ha informat Forbes Àsia, Peter Lim va comprar fa dos mesos un hospital al Vietnam per 381 milions d’euros amb l’objectiu d’expandir així el negoci cap al sud-est asiàtic, tot açò per mitjà de la seua empresa privada Thomson Medical Group.

Kiat Lim, la cara visible de Thomson Medical Group

Aquest nou negoci de Lim es troba fundat per metges francesos el 2003. L’Hospital FV opera un hospital de 220 llits que ofereix serveis d’atenció mèdica. L’hospital està construint un nou centre oncològic de set pisos que també brindarà serveis ambulatoris com ara cardiologia i urologia, així com està aprofitant la creixent demanda, recolzada per la població creixent de classe mitjana del Vietnam.

Des del passat mes de febrer, Kiat Lim es troba al càrrec del negoci del seu pare. No obstant això, cal destacar la forta baixada de Thomson Medical Group des de la seua arribada. Així mateix, els títols de TMG han perdut gairebé una quarta part del seu valor, concretament un 24,71%.

L’empresa de Lim tanca el seu any fiscal reduint el benefici en 12 milions d’euros

El cert és que TMG ha acomiadat el seu any fiscal 2022-23 amb un benefici de 28,12 milions d’euros respecte als 40,126 milions d’euros que va aconseguir 12 anys abans. Açò, en gran part, es deu a les poques ajudes rebudes durant aquest període de temps. A més, cal destacar que el negoci de Lim ha patit una forta caiguda en la borsa de Singapur, deixant-se un 23,08% enfront del suau descens de l’Straits Times Index, l’Ibex 35 del país. La capitalització de l’empresa, d’aquesta forma, s’ha acabat reduint fins als 1.087 milions d’euros.