La millor informació del ValènciaCF en valencià

Thierry Rendall torna a entrenar amb el grup
,

Thierry Rendall torna a entrenar amb el grup

COMPARTIR

El València s’ha entrenat hui a la Ciutat Esportiva de Paterna al penúltim entrenament abans de rebre a l’Elx a Mestalla. El conjunt blanquinegre vol donar-li continuïtat a la gran victòria que va aconseguir en Balaídos, i per a això Bordalás comptarà amb Thierry Rendall, que segons Onda Deportiva s’ha exercitat amb el grup per segon dia consecutiu.

La”tornada” davant el Vila-real

El lateral portugués ha viscut una etapa molt complicada amb ixa lesió crònica al maluc que l’impedia estar al 100% físicament. Tot indicava que després de tornar davant el Vila-real, Thierry ja estaria a completa disposició del míster, però la realitat és que des d’ixe dia ha estat més d’un mes de baixa.

12 milions sent un desconegut

El jugador és el primer que ho ha sofrit, ja que el seu inici de temporada el consolidava com un dels millors laterals de la competició, i després de la pressió que va rebre per costar 12 milions sent un desconegut començava a demostrar que els valia fins que el cos li va dir ‘Stop’. Ara, ha de demostrar que ixe nivell de competició no l’ha perdut.

Foulquier

Principalment, perquè li ha eixit un rival duríssim a la seua posició. Dimitri Foulquier és una roca defensiva i Bordalás s’enamora ràpidament de jugadors d’estes característiques. L’entrenador del València ha insistit en la necessitat de deixar porteries a 0, i Foulquier és un d’ixos futbolistes que entén el missatge a la perfecció. Veurem amb la tornada de Thierry qui serà el titular.