ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Thierry Rendall, entre els cinc jugadors que més balons recuperen a LaLiga

Per Manel Rumbau · 29 Desembre, 2023

Thierry Rendall s’ha reivindicat en gran durant aquest inici de temporada. El lateral portugués, després d’haver completar unes campanyes un tant irregulars pel que respecta al seu llarg historial de lesions, està aconseguint eixa continuïtat necessària per al desenvolupament complet d’una temporada. 

No obstant això, tot i la gran quantitat de lesions que ha patit durant tot aquest temps, Thierry va aconseguir el mes passat en Las Gaunas una fita significativa en celebrar el seu centè partit amb l’equip després d’enfrontar-se a l’UD Logronyès en la primera ronda de la Copa del Rei. Cal recordar que el portugués va arribar al València el setembre de 2019 des de l’Sporting de Portugal a canvi de 12 milions d’euros

En la seua primera temporada a Mestalla, el portugués va deixar molts dubtes en mostrar moltes imprecissions tant en defensa com en atac. No obstant això, el jove lateral ha treballat molt durant aquests anys fins a convertir-se en un fixe per a entrenadors com Bordalás, Gattuso i ara Rubén Baraja, tot i que aquesta temporada està sent l’única en la que està gaudint de continuïtat pel que respecta a les lesions.

Entre els jugadors que més balons recupera del campionat

El gran inici de temporada de Thierry Rendall, a més de tot el que pot aportar a l’equip de Baraja, també s’ha vist recompensat en un rànking de jugadors que més balons recuperen a LaLiga passades les primeres 18 jornades de competició. En aquest cas, el jugador valencianista es situa com el quart jugador amb més recuperacions en aquest aspecte (27), tan sols per darrere de Unai Nuñez (31), Maksimovic (30) i Cardona (29).