ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Thierry Correia busca equip per a eixir del València este estiu

Per Alejandro Fernandez · 13 Abril, 2023

El lateral dret del València, Thierry Correia, està en el punt de mira del valencianisme després de la seua marxa a Portugal en un moment crucial de la temporada per a l’equip, quan aquest s’està jugant la permanència. L’entitat valencianista ha decidit posar en el mercat al jugador portugués i buscar-li una eixida per a la pròxima temporada.

El futbolista no té com a única opció la seua eixida del club valencianista, és a dir, Thierry ha comunicat al seu agent que li oferisca a diferents clubs en aquest pròxim mercat, però no vol marxar-se a qualsevol equip ni a qualsevol preu. Thierry Correia ja ha escoltat diversos intermediaris per a conéixer els seus possibles destins. 

El passat mercat d’estiu el lateral dret del València va estar molt prop de marxar-se a la Premier League. Thierry Correia va estar a punt d’entrar en la mateixa operació de Gonçalo Guedes i eixir del València en direcció al Wolverhampton. Al jugador portugués li agradava l’opció i la seua amistat amb Guedes suamava per anar a Anglaterra.

Finalment, el futbolista no va acabar eixint de l’entitat valencianista i encara està en la plantilla de Mestalla, però aquest estiu pot acabar la seua relació amb el València. Jugador, agent i entorn més pròxim del lateral dret ja estan treballant perquè el seu futur estiga lluny del València.

El FC Barcelona va estar controlant a Thierry Correia durant una part de la temporada perquè és un dels perfils que agraden en l’equip català, segons ha informat Relevo. El jugador té una clàusula de 100 milions d’euros i contracte fins a 2026, i el València espera recuperar pel portugués la inversió de 12 milions que va fer quan el va comprar.