ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Thierry comença a treballar amb la resta del grup i apunta al partit front el Reial Madrid

Per Joan Marc García · 26 Febrer, 2024

El València jugarà el pròxim dissabte 2 de març a les 21.00h davant el Reial Madrid a Mestalla. Serà el retorn de Vinícius al camp del València i a més, el partit es disputarà després de la manifestació convocada per LibertadVCF.

El conjunt de Baraja ja s’ha entrenat hui per a començar a preparar el partit front l’actual líder de LaLiga. Les gran novetats per al partit front els d’Ancelotti serà el retorn de Diego López y André Almeida, després de les seues respectives lesions. Per tant, Baraja comptarà amb dos efectius més per enfrontar-se a l’actual líder de LaLiga.

A més, Thierry ha tornat a entrenar-se just quan es va complir un mes des de la seua lesió, des del 20 de gener enfront de l’Athletic Club a Mestalla. El lusità es va unir al grup en el primer entrenament de la setmana, marcant així la seua tornada a la rutina de preparació de l’equip.
Cal indicar que Almeida i Diego López van entrar en la convocatòria per al partit que deuria haver-se disputat aquest dissabte a Granada, però que finalment no es va disputar pel seu ajornament degut al devastador incendi del Campanar. Per tant, amb Thierry, Baraja podria comptar amb 3 altes per al partit d’aquest dissabte front el Reial Madrid.