ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

The Sun: El València CF s’interessa per José Mourinho

Per Miguel Castells · 21 Abril, 2021

The Sun, periòdic anglés, ha publicat que el València Club De Futbol ha mostrat interés per José Mourinho. L’entrenador portugués va ser acomiadat ahir per Daniel Levy després de no obtenir els resultats que s’esperaven al Tottenham, i a sis dies de jugar una final va deixar de ser l’entrenador de l’equip anglés.

El seu prestigi

El prestigi de Mourinho fa que dies després del seu acomiadament tinga moltes nòvies, i fa la impressió que una és el València. El club no té viabilitat econòmica per a pagar el sou que acostuma a cobrar Mourinho, i l’única opció que té el conjunt blanquinegre de fer-se amb ell és la relació que té amb Peter Lim.

Mourinho i Lim

Ara mateix, per al màxim accionista l’entrenador que està millor posicionat per a seure’s a Mestalla l’any que ve és Diego Martínez, però a Lim no el termina de convéncer, i sap que el fitxatge de Mourinho atorgaria al club un salt de qualitat evident, a més a més d’un caràcter competitiu que ara no té.

Madrid vs Barça de Guardiola

L’última aventura de Mourinho a la Lliga Espanyola va ser entre els anys 2010 i 2013, quan va aconseguir reduir la diferència que hi havia entre el Madrid i el Barça de Guardiola, que dominava el món amb un joc impressionant. Huit anys després, Mourinho torna a estar relacionat amb un club espanyol, però esta vegada és més un somni que una realitat.

Situació complicada

La situació esportiva de la majoria dels clubs del món és la d’apretar-se el cinturó, i és inimaginable pensar que Mourinho va a abaixar-se el sou de tal manera que siga possible fitxar per este València, que ha de vendre per xifres altes per quadrar pressupostos i no vol fer fitxatges per més de 10 milions d’euros.