ACTUALITAT  

Tensió en la renovació de Baraja amb el València CF

Per Mauro Pérez · 11 Juny, 2024

La renovació de Rubén Baraja com a entrenador del València CF està sumida en una situació incòmoda i tibant. El director esportiu Miguel Ángel Corona i el director general Javier Solís van intentar negociar directament amb Baraja, eludint al seu agent, Manolo Quilón. No obstant això, Baraja va insistir que qualsevol qüestió econòmica havia de tractar-se a través del seu representant.

Quilón i Baraja encara no han rebut una resposta clara des de Singapur, seu de la direcció del club, la qual cosa ha generat una atmosfera d’incertesa. En este context, l’agent de Baraja ha oferit al València tres escenaris possibles: 1) Renovació amb millora econòmica, 2) Continuar amb el seu contracte actual, o 3) Rescindir el contracte, tal com va informar el programa Sin Ataduras.

La principal preocupació de Baraja no és únicament la seua situació contractual, sinó també la competitivitat de la plantilla per a la pròxima temporada. L’entrenador ha insistit en la necessitat de tres reforços clau que eleven el nivell de l’equip. Per a Baraja, la forma en què es resolga la seua renovació serà crucial per a avaluar quant se li valora i la capacitat executiva del club en estos assumptes, ja que quan va fitxar pel València, ho va fer amb un salari a la baixa i salvant a l’equip en la temporada 23-24, i en esta temporada col·locant-lo en la novena posició.