ACTUALITAT  FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Tello és una possibilitat per al València

Per Sergio Roig · 10 Agost, 2021

El mercadeig del futbol ha guanyat enters amb els intercanvis i és que, arran de la pandèmia i al no haver-hi diners en els clubs per a poder fitxar jugadors, aquesta és una de les formes més senzilles d’alliberar massa salarial. El ‘crom per crom’ que tant desitgen els equips en aquestes dates es fa notar en el conjunt de Mestalla.

Jason en la rampa d’eixida

El jugador gallec és un dels quals estan en la rampa d’eixida malgrat la bona pretemporada que està fent als ordes de José Bordalás. Jason és un dels pocs jugadors de banda que ha tingut el tècnic alacantí a la seua predisposició des del dia un que va arribar a València. No obstant això, la directiva el vol traure i un dels clubs amb els quals se li vincula últimament és el Reial Betis.

Possible intercanvi entre València i Betis

El Reial Betis és un altre dels equips que necessita alliberar massa salarial. A més, el conjunt verd-i-blanc compta amb una gran quantitat de jugadors en la parcel·la ofensiva de l’equip i, per tant, és prioritat traure jugadors d’aqueixa posició per a fer lloc.

Segons ha informat la cadena COPE aquest mig dia, en les últimes hores s’ha avançat en un possible intercanvi entre el València i el Reial Betis per Jason i Tello. No obstant això, aqueixa operació és molt difícil que es duga a terme perquè el jugador verd-i-blanc té la confiança de l’entrenador Pellegrini i, a més, el salari del jugador és altíssim i el club de Mestalla no podria fer front a aqueixa fitxa. Al jugador del Betis li queda un any de contracte i compta amb ofertes sobre la taula bastant millors que la del València.