+  ACTUALITAT  

El ‘Show’ de Teixeira contra el València… motius per a queixar-se

Per Alex Chardí · 10 Abril, 2015

robo teixeiraVictor Quilis i Alex Chardí | Blanquinegres.com

Nuno ha deixat caure, sense arribar a dir-ho, que podria haver mà negra i que des de ‘dalt’ no es vol que el València arribe a aconseguir els seus objectius. La realitat és que, després de vore el partit contra l’Athletic i repassar estadístiques de la temporada sobre expulsions, penals o errades com estes, donen molt que pensar a una afició valencianista que començava a volar amb este València, i que ‘alguns’ pareix que estan disposats a tallar-li les ales. Mà negra? La realitat és que ja són massa casualitats en contra dels blanquinegres.

MÀ NEGRA?

Amb esta nova expulsió, es suma a una història que enguany acumula prou de pols. El VCF amb la roja directa de Otamendi, la primera amb la camiseta del València, suposa la numero 7 en el que portem de temporada i encara resten 8 encontres. Este elevat numero d’expulsions suposa la segona més alta, només superada per l’Almeria amb 9. Dins dels perjudicis en contra de l’entitat blanquinegra, trobem que els de Nuno són l’equip amb més penals assenyalats en contra (7) de tota la competició i per contra sols els han assenyalat 5 a favor, la meitat que al Madrid o Sevilla, per exemple. El València és l’equip amb pitjor índex de penals a favor/en contra de la Lliga, mentre que els seus rivals més directes (Barça, Madrid, Atlètic i Sevilla) són els més afavorits. I si volem recordar alguna errada arbitral, no fa falta anar-se’n massa lluny, ja que la setmana passada contra el Villarreal ja no varen assenyalar un clar penal sobre Negredo de Bailly.

EL ‘SHOW’ DE TEIXEIRA VITIENES

L’acció desencadenant és la incomprensible expulsió de Nicolás Otamendi per furtar de manera totalment NETA un baló dividit anticipant-se clarament al rival, com es veu a la imatge. Inclús es pot dir que és Otamendi qui rep la patada del jugador del Athletic.
ROBO

El gol d’Aduriz és la demostració de no voler assenyalar una acció que ell no pot negar haver-la vista: és fora de joc CLARISSÍM i el linier està en una immillorable posició per vore’l.
fuera de juego

No podem oblidar el repertori de colzades i joc brut d’Aritz Aduriz durant tot el partit tenint ja targeta groga. És incomprensible que no haja vist la segona groga i posterior roja per accions com la següent:
adruiz codazo

TEIXEIRA MENTIX A L’ACTA

El col·legiat càntabre després de la fi del partit entre Athletic Club i València CF ha publicat l’acta habitual amb les anotacions i incidències que es produeixen al llarg del partit. Després de la vergonyosa actuació, la transcripció que feia l’àrbitre sobre la inexplicable expulsió de Nico Otamendi, en l’acta, era poc propera a la veritat o en poques paraules, que mentia.

L’explicació que apareix a l’acta parla de què “al minut 83 el jugador amb el numero 23, Nicolas Otamendi va ser expulsat pel següent motiu: Disputar la pilota a un adversari amb el peu en forma de planxa amb força excessiva i colpejant-lo a la cama”. Una explicació molt diferent de la pura realitat a què qualsevol telespectador que es trobarà veient el partit, ha pogut comprovar. La força de les xarxes social també han ajudat a tractar de fer ‘justícia’.

A més, Teixeira ha reflectit en l’acta que va vore el gol d’Aduriz repetit en el videomarcador (no està permés), però és curiosa la facilitat per observar detalls que han passat fora del terreny de joc i després no xiular coses que estan passant a la gespa a 2 metres d’ells.