La millor informació del ValènciaCF en valencià

Tebas espera omplir els estadis al 70%
,

Tebas espera omplir els estadis al 70%

COMPARTIR

728-90

El president de la lliga, Javier Tebas, espera que els estadis estiguen plens en un 70% de la seua capacitat en la primera jornada lliguera el cap de setmana del 15 d’agost.

Durant EFE Sports Bussines Days, Tebas ha sigut optimista i creu que s’iniciarà la temporada amb els estadis al 70% de la seua capacitat. Per tant, en Mestalla podria haver 37.000 aficionats.

Ací sempre cal dependre de les autoritats sanitàries i de l’evolució de la pandèmia. El que sí que és clar és que, sobre la taula, no és el mateix que ens trobem al començament de la passada temporada o en el nadal passat. Hi ha un percentatge important de la població vacunada. El mes d’agost que començarem hi haurà, segons el president del Govern, un 70% de vacunació de la població; sembla que el ritme va a això. Basem els nostres plans en això i serem més optimistes. Creiem que caminarem sobre el 70% de mitjana de públic en els estadis la pròxima temporada

El VCF no té clara la campanya d’abonaments perquè no saben tampoc com s’organitzarà la tornada del públic als estadis. Si a partir de gener poden entrar al 100% de l’aforament, el club es plantejaria traure un abonaments de mitja temporada.