Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Javier Solís:

Sergio Botella , 12/05/2023

Javier Solís: "Peter Lim està preocupat"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  DECLARACIONS  PRIMER EQUIP  

Tebas confirma que hui o demà hi haurà novetats sobre l’insult a Diakhaby

Per Pablo Marquez · 08 Abril, 2021

El València s’ha mantingut amb fermesa i creu plenament en el seu futbolista. Per este motiu, el club de la Capital del Túria va anunciar que anirà fins al final per a defendre a Mouctar Diakhaby del presumpte insult que va sofrir per part de Juan Cala. El club valencià ha demanat a la Lliga de Futbol Professional una investigació sobre l’ocorregut i l’organització va enviar l’àudio del partit a una empresa especialitzada per a trobar l’àudio.

Tebas confirma que hi haurà notícies prompte

De fet, segons ha informat el periodista de la Cadena SER, Fran Guaita, Javier Tebas ha confirmat que “al llarg d’esta nit i demà hi haurà novetats sobre el tema Diakhaby”. El president de la Lliga de Futbol Professional ha explicat que han encarregat “un peritatge de lectura de llavis”.

Javier Tebas ja va indicar fa uns dies quan va ser preguntat que: “alguna cosa va passar”. A més, hui ha afegit que: “En la jugada, quan Cala es dona la volta, alguna cosa diu”.

Les versions de Mouctar Diakhaby i Juan Cala

Amb estos àudios definitius, la Lliga vol donar per tancat el tema, ja que Cala i Diakhaby han estat molt actius estos dies. El central del Cadis va convocar una roda de premsa per a negar rotundament l’insult i per a dir que ell mai havia dit ‘negre de merda’ a Mouctar Diakhaby.

D’altra banda, el central del València CF va publicar un vídeo a les seues xarxes socials on comentava que Juan Cala li havia insultat de forma racista. A més, ahir a la nit, Mouctar Diakhaby va respondre al tweet d’Hèctor Gómez en el que apareixia l’expressió ‘negre de merda’. El central francés va indicar que el silenci de la Lliga li convertia en còmplice.

El València CF espera que amb estes imatges es puga demostrar que Mouctar Diakhaby va ser insultat de forma racista. El club ha iniciat una campanya contra el racisme en els terrenys de joc i està defensant a Diakhaby per a evitar que un episodi així torne a passar.