Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  

Tebas: “El VCF va a tenir menys ingressos i açò afecta als límits salarials”

Per Blanquinegres · 09 Maig, 2016

Durant el dia de hui el València CF ha acollit un encontre en el que s’ha posat de manifest el paper de la dona dins de la societat a través de l’esport, en concret el futbol. Este esdeveniment celebrat a l’Estadi de Mestalla ha estat emparat baix el patrocinador Global que l’entitat blanquinegra té signat des de fa vora un any junt a l’organisme de les Nacions Unides, UN Women.

A este col·loqui han participat, la Presidenta del VCF, Na Layhoon Chan, Javier Tebas com President de la Lliga, Dagmar Schumacher en qualitat de directora UN Women a l’Oficina de Brussel·les així com Ivana Andrés capitana del VCF Femení i el seu tècnic, Cristian Toro.

Al final de la jornada, aprofitant la visita del President del patronat de la Lliga, el senyor Javier Tebas, ha sigut qüestionat al voltant de tota l’actualitat del conjunt valencianista com per exemple l’actuació arbitral d’ahir al Santiago Bernabéu entre el Reial Madrid i el VCF. No va voler entrar en cap detall del mateix al·legant que no havia pogut vore el partit i que per tant no podia entrar en valoracions i/o opinions.

On si va expressar-se clarament fou en un assumpte que entrarà en força d’ací a pròximes setmanes. Este no és altre que el que marcarà el Fair-play Financer de l’entitat de Mestalla per tal de poder escometre les pertinents noves incorporacions així com mantindre i retindre als pilar fonamentals de cara a la propera temporada.

El València, al no jugar la Champions, va a tenir menys ingressos evidentment i açò afecta als límits salarials que estan establits en el control econòmic, llevat que puguen ser substituïts per més patrocinadors o altres conceptes que puga haver-hi. He de recordar que la temporada que ve va a haver-hi un important augment per ingressos audiovisuals en els clubs en general. Evidentment esta decisió és del Club però a menys ingressos de Champions més limitació salarial.

Segons els càlculs que mostraven els companys de El Desmarque València les xifres en les que actualment es menegen en els despatxos blanquinegres (110 milions d’euros) haurà de patir una severa baixada d’entre un 30-35%. En números, més clar per tant, la baixada deixarà la partida salarial del futur vestidor del VCF 16/17 en valors de 70/75 milions d’euros, vora 35/40 milions menys per gastar.

Per últim, cal tindre en compte que les eixides d’homes amb pes, en quant a salari es refereix, pot ajudar i molt a que la confecció esportiva no patisca molt durant l’estiu i per tant es puga comptar amb una bona base d’homes competitius com poden ser les figures de Mustafi, André Gomes últimament vinculades a altres Clubs del vell continent.