Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

ACTUALITAT  

Tebas: “Algun partit de LaLiga es jugarà als Estats Units”

Per Gerard Gálvez · 14 Maig, 2021

LaLiga va anunciar ahir un acord amb Disney, en el qual ESPN, canal propietat de la multinacional americana, passarà a emetre tots els partits de LaLiga durant els pròxims huit anys. En la presentació d’aquest acord, el president de LaLiga, Javier Tebas, ha comunicat que és quasi impossible que el Clàssic es jugue als Estats Units, però confia que algun altre partit que dispute “algun gran club” es puga vore allí “en un temps no molt llunyà”

“És complicat portar el Clàssic als Estats Units perquè és el partit de clubs més important del món, però aquest acord sí que incrementa les possibilitats de portar algun altre partit de competició oficial. Ho estem intentant i espere que passe en un temps no molt llunyà, perquè els Estats Units es mereix un partit oficial de LaLiga amb algun dels nostres grans clubs.

Algun any el Barcelona i altres temporades el Reial Madrid, o l’Atlètic de Madrid o altres, però per descomptat el farem. Ja ho hem intentat i ho continuarem fent. Els nostres aficionats als Estats Units es mereixen un partit de màxim nivell”

Tebas contesta a la Superliga

“No fa falta quedar-se en competicions noves i inventades dient que el món del futbol no està generant. No és veritat. La millor companyia dels Estats Units en el món de l’esport vol retransmetre LaLiga. Això reforça la nostra postura com a lliga en contra del que han dit alguns clubs de la Superliga”

Ja es va intentar amb el Girona – Barcelona

L’any 2018, el màxim mandatari de la Lliga ja va intentar emportar-se un partit als Estats Units. En aquest cas, Tebas volia que el Girona – Barcelona es disputara a Miami. La FIFA es va reunir dies més tard i no va permetre la celebració del partit, argumentant que “els partits oficials de lliga han de jugar-se dins del territori respectiu de la federació”. Tebas continua intentant expandir la marca de LaLiga més allà d’Espanya.