ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Tchouaméni trenca el cartell del flash interview després d’una baralla en el túnel de vestuaris

Per Blanquinegres · 03 Març, 2024

Espentes, insults, crits… màxima tensió dins i fora del camp. Gil Manzano envoltat i la polèmica servida en safata. Així han sigut els últims minuts d’un partit que no ha deixat indiferent absolutament a ningú. Des d’abans de començar el partit l’ambient ja s’havia calfat massa i tots tenien clar que anava a ser una trobada que anava a donar molt del que parlar.

Amb el cabreig pel gol anul·lat, els jugadors del Reial Madrid van mostrar la seua ràbia contra els del València. Una seqüència que no es va quedar en el terreny de joc i amb l’expulsió a Bellingham, sinó també en el túnel de vestuaris.

Tal com ha informat la Cadena SER, van haver també incidents en el túnel de vestuaris. Una brega important protagonitzada per tres noms propis: Vinicius, Ceballos i Rüdiger. Més enllà de les espentes i la tensió entre els dos equips, Tchouaméni va deixar una imatge que està donant la volta a les xarxes socials després de trencar un dels cartells de les entrevistes “flash” de la televisió, tal com es veu en la foto de El Chiringuito.