ACTUALITAT  

Tárrega s’estrena com a golejador amb el Real Valladolid

Per Javi Richart · 08 Abril, 2024

A banda dels jugadors joves que han tornat la il·lusió al València CF amb el Pipo Baraja, el conjunt che té altres futbolistes prometedors que es troben cedits a altres equips. Un d’ells és César Tárrega, defensa central que s’ha estrenat aquesta passada jornada com a golejador amb el Real Valladolid. 

L’equip de Pucela li va guanyar per 0 a 2 al Cartagena aquest diumenge, i el segon gol el va fer Tárrega, qui va rematar la centrada de falta del seu company Monchu. Als seus 22 anys, i després d’haver arribat al mercat d’hivern, el central valencià s’ha fet amb la titularitat a l’equip de Pezzolano, i ja ha disputat 9 partits aquesta temporada.

El Real Valladolid es troba 4t a la classificació de LaLiga Hypermotion amb 55 punts, i és un dels candidats a l’ascens a Primera Divisió. Molts aficionats de l’equip blanc-i-violeta es desfan en elogis cap al central cedit pel València CF, ja que els està agradant molt el seu impacte en l’equip.

Tárrega ha fet el seu primer gol al futbol professional, i ja apunta a formar part de l’equip de Rubén Baraja de cara a la pròxima temporada. Les seues condicions prodigioses (1’94 m) i el gran rendiment en la seua primera temporada amb continuitat al futbol professional fan que l’entrenador asturià el contemple com a una opció per cobrir les baixes en defensa de Paulista i Diakhaby als últims mesos, i que obligaran al València a reforçar-se en estiu.