+  ACTUALITAT  DECLARACIONS  SOCIAL  

Tarazona: “La venta es tancarà en 3 dies”

Per Blanquinegres · 16 Septembre, 2014

L’alcalde de Riba-Roja, després d’unes declaracions a Las Provincias on alçava sospites sobre el PAI de Porxinos, ha parlat al programa d’Héctor Gómez, Tribuna Deportiva.  

L’alcalde de Riba-Roja, En Francisco Tarazona, ha volgut aclarir el tema del PAI de Porxinos arran d’unes declaracions estretes del ple de l’Ajuntament celebrat ahir publicades hui a Las Provincias on preguntat per l’oposició, Tarazona contestava que Lim no firmaria i que l’Ajuntament no tornaria els 20 milions d’euros que en el seu dia el València CF va donar a la casa consistorial.

Per tal d’esclarir eixes paraules, Tarazona ha parlat per al programa de Radio Esport, Tribuna Deportiva. De les paraules que ha botat este matí, els enyor alcalde ha dit que “Cada u a interpretat les paraules com li ha donat la gana”.  

Sobre com es troba la situació de Porxinos el senyor Tarazona ha fet unes declaracions molt sucoses i positives arran del PAI i de l venta final. “Fa un mes i mig que no em reunisc amb el València però Salvo sap que te tot el meu suport i confiança i des d’el Ajuntament acceptarem la proposta del Club”.

Per últim el mandatari de l’Ajuntament ha dit que hui a parlat amb Amadeo Salvo i li ha dit que “açò es firma en 3 dies… la setmana que ve es firma la venta”.