+  DECLARACIONS  FITXATGES  

Juan Pablo Rossi: “Tant de bo al gener l’interès del València torne”

Per Blanquinegres · 03 Septembre, 2014

Juan Pablo Rossi, agent del jugador que ha protagonitzat el major culebró a València per a que vestirà de blanquinegre, Enzo Pérez, ha parlat als micròfons de Tribuna Deportiva de Radio Esport.

“Al inici del mundial ja va sonar el seu nom per a reforçar el planter del València, però al remant no va poder ser”. L’agent ha confirmat que durant els primer dies de Mundial a Brasil ja és van produir els primers contactes “amb gent de Benfica per tal de informar-los que hi havia interès del València”.

L’agent del jugador argentí no ha pogut confirmar al programa d’Hèctor Gómez, que existirà un acord aparaulat i tancat amb un apretò de mans. “Si es cert que hi havia converses molt avançades”.

El procés de venda ha sigut un mal de cap per a fer efectiva l’arribada d’Enzo a València, per tots és sabut, fins i tot, la pròpia cúpula directiva ja ha avisat d’este fet durant este estiu. “A falta d’eixos detalls no es van poder tancar en concreció el traspàs”.

Enzo és una persona molt tranquil·la i molt centrada. “Ell estava molt il·lusionat per arribar a València, però també la gent de Benfica li ha donat molt d’afecte i sempre ha estat molt centrat per la gent que a Portugal sempre li ha demostrat un respecte”.

La figura de Jorge Jesús, ha igut avalada per Rossi. El tècnic portuguès sempre fou el més tirant a la negociació ja que ell  volia comptar amb el jugador. “Gracies a ell ha passat a un nivell molt alt”.

El present, ja és passat, així doncs, el representant de l’internacional ha volgut parlar sobre el futur, i es que al tancament del mercat de traspassos des de València s’havia pressuposat que el València tornarà a la carrega a gener. El representant diu que “encara hi han partits per el mig de Champions d’Argentina i que tot pot passar i s’analitzarà, quan s’òbriga el llibre de traspassos”.

Per últim, l’agent ha volgut disculpar a tots aquells que han parlat mal per les xarxes socials, i ha desitjat, “tant de bo al gener el València torne a la carrega”.