La millor informació del ValènciaCF en valencià

Juan Pablo Rossi: “Tant de bo al gener l’interès del València torne”
,

Juan Pablo Rossi: “Tant de bo al gener l’interès del València torne”

Juan Pablo Rossi, representant d’Enzo Pérez, ha parlat per als micròfons de Radio Esport desprès de l’arribada fallida del jugador al club de Mestalla.
COMPARTIR

Juan Pablo Rossi, agent del jugador que ha protagonitzat el major culebró a València per a que vestirà de blanquinegre, Enzo Pérez, ha parlat als micròfons de Tribuna Deportiva de Radio Esport.

“Al inici del mundial ja va sonar el seu nom per a reforçar el planter del València, però al remant no va poder ser”. L’agent ha confirmat que durant els primer dies de Mundial a Brasil ja és van produir els primers contactes “amb gent de Benfica per tal de informar-los que hi havia interès del València”.

L’agent del jugador argentí no ha pogut confirmar al programa d’Hèctor Gómez, que existirà un acord aparaulat i tancat amb un apretò de mans. “Si es cert que hi havia converses molt avançades”.

El procés de venda ha sigut un mal de cap per a fer efectiva l’arribada d’Enzo a València, per tots és sabut, fins i tot, la pròpia cúpula directiva ja ha avisat d’este fet durant este estiu. “A falta d’eixos detalls no es van poder tancar en concreció el traspàs”.

Enzo és una persona molt tranquil·la i molt centrada. “Ell estava molt il·lusionat per arribar a València, però també la gent de Benfica li ha donat molt d’afecte i sempre ha estat molt centrat per la gent que a Portugal sempre li ha demostrat un respecte”.

La figura de Jorge Jesús, ha igut avalada per Rossi. El tècnic portuguès sempre fou el més tirant a la negociació ja que ell  volia comptar amb el jugador. “Gracies a ell ha passat a un nivell molt alt”.

El present, ja és passat, així doncs, el representant de l’internacional ha volgut parlar sobre el futur, i es que al tancament del mercat de traspassos des de València s’havia pressuposat que el València tornarà a la carrega a gener. El representant diu que “encara hi han partits per el mig de Champions d’Argentina i que tot pot passar i s’analitzarà, quan s’òbriga el llibre de traspassos”.

Per últim, l’agent ha volgut disculpar a tots aquells que han parlat mal per les xarxes socials, i ha desitjat, “tant de bo al gener el València torne a la carrega”.