La millor informació del ValènciaCF en valencià

Tancada la renovació de Mamardashvili amb una clàusula molt alta
,

Tancada la renovació de Mamardashvili amb una clàusula molt alta

COMPARTIR
El València ja té un acord de renovació amb Mamardashvili. El club signarà amb el georgià un acord fins a l’any 2027, segons han avançat els companys del Diario AS. Després d’una fantàstica temporada en la qual es va consolidar com el porter titular, per davant de Cillessen, el georgià s’hi havia més que guanyat una fitxa de primer equip i un bon contracte.

Clàusula molt alta

El València ha volgut lligar al seu porter amb una clàusula de 100 milions d’euros que li donarien ple poder respecte a qualsevol oferta que arribara pel davanter. Tot fa pensar que Mamardashvili serà el porter del futur.
 
Esta última negociació s’ha dut a terme després d’una reunió que va tindre el València amb els seus agents. Les negociacions van ser cap avant i ja hi ha acord per a la pròxima temporada.
 

Els problemes de la renovació

Segons informa este mateix mitjà de comunicació, fins que no hi haja cap venda no realitzaran cap moviment i no s’aplicaran tampoc renovacions. D’esta manera evitarien problemes a l’hora de preinscriure jugadors, però tot està tancat. Mentre que arribe eixe moment i el club comence a moure fitxa, Mamardashvili continuarà tenint fitxa de filial amb una clàusula pròxima als 20 milions d’euros. A més, Mamardashvili ha rebut durant els últims dies una oferta del Manchester United.