ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

També filtrada la jaqueta oficial 24/25

Per Blanquinegres · 12 Juny, 2024

La camiseta presenta un disseny predominantment blanc amb mànegues negres, accentuades per detalls daurats que afigen un toc d’elegància. La part posterior és majoritàriament blanca, amb un disseny net i elegant, destacant un xicotet ratpenat daurat en la part superior, simbolitzant l’icònic emblema del club.

Les mànegues negres contrasten amb el cos blanc de la camiseta, i els detalls daurats en els punys afigen un toc de luxe. El disseny minimalista i modern manté l’essència del club, combinant elements clàssics amb un enfocament contemporani.

Un detall significatiu d’aquesta camiseta és que serà l’única vegada en la història del club en la qual l’escut no portarà els colors originals. Això només ha ocorregut dos vegades abans, però en camisetes que commemoraven alguna efemèride: el desé aniversari del doblet (temporada 2013/14) i el Centenari (temporada 2018/19). Aquest canvi en el disseny de l’escut, encara que inusual, representa un homenatge a la història i els assoliments del club, creant un vincle emocional amb els aficionats.

La gran novetat hui es que s’han filtrat les fotos oficials que el València donarà a conéixer esta setmana.

 

També filtrada la jaqueta

A poc a poc continuem coneixent tota la roba que tindrà disponible el València de cara a la pròxima temporada. I aquest matí ha sigut torn per a la jaqueta prepartit que vestirà el València a partir de la 24/25.

Imagen

Imagen

Imatge

Imatge