Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Suso tanca l’eixida de Negredo viatjant a Milà

Per Blanquinegres · 26 Maig, 2016

L’enginyeria financera que el VCF ha d’escometre per quadrar pressupostos i el Fair-Play financer ja ha començat. Amb l’assumpte entrenador ja resolt arriba l’hora de confeccionar eixe equip que Pako Ayestarán haurà de fer funcionar a partir de la 16/17.

El tema que pareix ha agafat una velocitat de creuer és la de Álvaro Negredo. Segons publiquen hui al Diari MARCA el propi director esportiu del Club, Jesús Gª Pitarch s’ha desplaçat personalment cap a la ciutat italiana de Milà per tractar l’assumpte de primera persona.

Dels dos equips de Milà interessats, l’AC Milà pareix el millor col·locat. El grup de representació de l’ariet de Vallecas, Doyen ajuda i molt per poder tancar l’acord. Doyen i l’AC Milà comparteixen molts negocis com el cas del davanter colombià, Carlos Bacca.

El jugador sap que el seu pas per el VCF ha sigut de tot menys positius i que el més beneficiós per a les parts és la de buscar una eixida i Itàlia, dins les possibilitats és una bona opció per al encara jugador del VCF.