+  ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Suso Gª Pitarch posa al corrent a Ayestarán

Per Blanquinegres · 04 Maig, 2016

Suso Gª Pitarch, màxim responsable de la parcel·la esportiva al VCF continua amb la seua particular setmana de treball constant entre reunions i reunions amb els seus superiors i els companys que completen la seua tasca dins del conjunt de Mestalla.

Després de les tres reunions celebrades entre diumenge i dimarts amb Peter Lim, Layhoon, el propi Suso i Kim Koh entre d’altres protagonistes com Sol o Alesanco, on principalment es tractaren de detectar i remodelar errors a la planificació esportiva, hui ha arribat el moment de que el tècnic blanquinegre, Pako Ayestarán es posara al corrent de l’última hora davant totes les possibles novetats arribades a les cimeres celebrades per les altes instàncies del Club.

Fins ara, sorprenia comprovar com l’home que actualment dirigeix el vestidor valencianista es trobava totalment fora d’estes fonamentals cites on es dibuixava el futur VCF de la temporada 16/17. Hui, aprofitant la marxa de Peter Lim cap a Madrid, on vora en directe la tornada de semis al Bernabéu, i que l’equip no treballava fins les 18 hores, Suso Garcia Pitarch i Pako Ayestarán han compartit xarrada a partir de primeres hores del migdia.

El contingut de la mateixa evidentment no ha transcendit, però el que està clar és que el futur de l’entrenador donostiarra es troba més en l’aire que mai a falta de dos jornades per a que el campionat de Lliga arribe a la seua fi. La tasca de Pako ha arribat a bon port, salvant a un grup de jugadors i un Club que caminava totalment avocat cap a un perduda de categoria. Ara tocarà conèixer si açò ha sigut suficient per a Meriton o per contra pensa de cara a un futur lligat de la mà de Pako Ayestarán.