Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

FITXATGES  PRIMER EQUIP  

Suso busca central amb experiència

Per Blanquinegres · 25 Juliol, 2016

El VCF pensa en poder tornar a donar un colp d’efecte a l’operació arribada després de tancar les primeres eixides amb un alt grau de satisfacció. Ara i vistes les deficiències clares del grup que dirigeix Pako Ayestarán la defensa pot ser la zona en la que centrar els esforços.

Tal i com publicava en primer termini el diari Superdeporte, Fabian Schär pot ser la peça numero 1 a incorporar per a la saga blanquinegra. L’helvètic de 24 anys milita des de la temporada passada a la Bundesliga, concretament al Hoffenheim. La seua temporada a Alemanya podria ser un calc a la del VCF. Temporada gris a un punt del descens a Bundesliga2.

El seu joc es basa en la bona eixida de baló des de darrere, un aspecte que Ayestarán podria arribar a agrair, a més la seua bona estatura (184 cm) serveix per defensar i atacar el joc aeri. Cert és que el seu punt més fluix apareix en la velocitat que per contra contraresta amb una bona posició tàctica al terreny de joc.

La seua Eurocopa a França ha sigut prou vistosa i positiva. Dels quatre partits de Suïssa a la competició continental, Schär va ser titular a tots ells amb un gol que va servir per sumar els primers 3 punts davant Albània a la fase del grup A.

Segons el diari valencià Superdeporte, Suso podria haver aprofitat la proximitat de Venlo amb Alemanya per tal de començar a testar el terreny i així escometre el fitxatge. Després dels 6,5 milions pagats l’any passat al Basilea, l’operació es trobaria propera als 10 milions d’euros.

En la mateixa posició, els companys de Onda Deportiva Valencia, han descobert altra opció per a la saga blanquinegra. El veterà croata Vedran Corluka podria afegir-se a la disciplina deixant el seu actual club, el Lokomotiv. En contra de Schär, el nom del croata aportaria un punt de veterania a la defensa valencianista, famolenca d’esta qualitat hui en dia. Davant, el recent campió de la Premier League, el Leicester de Claudio Ranieri podria ser un dur competidor pel jugador internacional.