+  PRIMER EQUIP  

Superat l’equador de la UCL amb pros i contres

Per Pere Alapont · 22 Octubre, 2015

El València ha superat l’equador de la fase de grups de la Lliga de Campions i es pot dir que ho ha fet satisfactòriament. La relliscada en la primera jornada contra el Zenit ha quedat oblidada després de les victòries a Lió i a Mestalla contra el Gent, però els de Nuno encara han de remar molt si volen acabar com a líders. I per a fer-ho, una de les coses que cal millorar és l’efectivitat de cara a porta.

Després de 3 partits, els blanquinegres sumen 5 gols a favor i 4 en contra, però les ocasions de què han disposat per a fer més dianes han sigut prou suficients com perquè la xifra al caseller fóra més positiva.

A l’últim encontre van ser fins a 19 les rematades a porta i ocasions les que va tindre l’equip. A la victòria de Gerland, el gol de Feghouli no va arribar fins que no es van errar ocasions quasi imperdonables, com la que va tindre Piatti, o es va rematar en més d’una oportunitat al travesser. I si ens remuntem a la primera jornada a Mestalla contra l’equip rus, el València va llançar a porta al voltant de 14 vegades, i així i tot, l’equip va caure perquè el rival aprofità les 3 úniques accions clares que va tindre.

El balanç és positiu quant a resultats, sí, però s’ha d’anar més enllà si es vol superar amb èxit aquesta primera ronda i complir en les que hagen de vindre.