ACTUALITAT  

Soto Grado serà l’àrbitre principal del partit i Gil Manzano estarà en el VAR

Per Alejandro Fernandez · 23 Novembre, 2023

La Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ja ha fet oficial la designació arbitral dels partits de la jornada 14 de la Primera Divisió. L’àrbitre principal de l’encontre davant el Celta de Vigo a Mestalla serà César Soto Grado i en el VAR estarà Jesús Gil Manzano.

L’àrbitre principal del partit davant el Celta de Vigo xiularà al València per primera vegada aquesta temporada. César Soto Grado ha arbitrat en 8 ocasions (7 en Primera Divisió i 1 en Copa del Rei) al València, amb un resultat de 3 victòries, 3 empats i 2 derrotes.

​​L’últim partit que va arbitrar Soto Grado al València va ser la temporada passada en Balaídos contra el Celta, en un partit en el qual l’equip che va aconseguir una victòria molt important amb gols de Justin Kluivert i Alberto Marí. Les tres victòries del València amb Soto Grado com a àrbitre principal són contra el Celta i Vila-real en lliga, i contra el Utrillas en Copa del Rei.

Rubén Baraja no es fia del Celta de Vigo i la seua mala arrancada aquesta temporada, i considera que el dissabte serà un partit molt dur. El tècnic del València també ha realitzat unes declaracions sobre qui fora el seu entrenador al València, i l’entrenador de l’equip rival el pròxim partit. “Considere a Benítez el millor entrenador que vaig tindre en la meua carrera, sap manejar molt bé els grups i els moments”, ha comentat Rubén Baraja.