ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Soto Grado i Prieto Iglesias, al càrrec del València – Sevilla

Per Eva Tortajada · 15 Febrer, 2024

El Comité Tècnic d’Àrbitres ja ha fet oficial les designacions per a la jornada 25 de LaLiga, en la que el València jugarà a Mestalla contra el Sevilla i lluitarà per tornar a aconseguir els tan desitjats tres punts després de la derrota a Gran Canària.

César Soto Grado, del comité d’àrbitres de La Rioja, serà l’encarregat de dirigir el partit. El col·legiat no ha sigut un gran amic del València, que no guanya un partit arbitrat per ell des de 2019. A més a més, Soto Grado ja fou subjecte de polèmiques en un València – Sevilla a Mestalla en 2022, quan va expulsar a José Luis Gayà amb una doble groga, la primera de les quals fou sense un motiu aparent. Eduardo Prieto Iglesias, del comité navarrés, serà l’encarregat del VAR.

El partit es desenvoluparà el dissabte 17 de febrer a partir de les 21:00 i el València haurà d’enfrontar-se a un partit amb grans dificultats en el que, a més a més, tindrem a Rafa Mir a Mestalla per primera vegada després de la gran polèmica de l’últim dia de mercat. Els de Baraja hauran de mostrar la seua cara més competitiva si volen aconseguir la victòria i mantindre la possibilitat de lluitar per Europa.