ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Soto Grado arbitrarà el Reial Societat – València

Per Javi Richart · 13 Maig, 2024

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha fet públiques les designacions arbitrals per a la Jornada 36 de LaLiga EA Sports que començarà aquest dimarts 14 de maig. El València tancarà la jornada en Sant Sebastià per enfrontar-se a la Reial Societat, i l’àrbitre que dirigirà l’encontre serà César Soto Grado. Al VAR l’acompanyarà Jorge Figueroa Vázquez. 

L’últim partit al qual Soto Grado va xiular al València va ser en febrer contra el Sevilla FC. L’encontre va acabar amb empat a 0, i va haver una polèmica quan Isaac Romero va derribar a Foulquier dins l’àrea, però no es va assenyalar penal.

Soto Grado, del Comité de La Rioja, va començar a arbitrar en Primera Divisió en la temporada 2019/2020. Des d’aleshores, ha arbitrat al València en 11 ocasions. El balanç per al conjunt che no és gens bo, ja que suma 3 victòries, 5 empats i 3 derrotes amb aquest àrbitre.

Per la seua part, Figueroa Vázquez, andalús, també ha dirigit 11 partits del València, amb un balanç de 4 victòries, 4 empats i 3 derrotes. En canvi, ha sigut més dur amb el conjunt de la capital del Túria, ja que ha expulsat a 5 jugadors che en eixos encontres. 

Imagen