ACTUALITAT  

Sorpresa en la convocatòria de Baraja per al partit de Copa

Per Alejandro Fernandez · 04 Desembre, 2023

El València s’enfronta demà en Copa del Rei al Arosa SC amb una sorpresa en la convocatòria realitzada per Rubén Baraja. El tècnic valencianista torna a utilitzar l’Acadèmia VCF per a fer front aquest campionat del KO i convoca a David Otorbi, un jugador del juvenil que té tan sols 16 anys.

David Otorbi serà un dels jugadors que pose direcció a Pontevedra per al partit de Copa, amb de la resta de la plantilla disponible. Otorbi és un jugador del Juvenil A amb un gran potencial dins de l’estructura del club i ja ha sigut pretés per gegants europeus com el Manchester City i l’Atlètic de Madrid.

El jugador va renovar a l’octubre d’aquest mateix any amb l’entitat valencianista fins a 2026 amb una clàusula de 50 milions d’euros. David Otorbi no tenia una altra decisió al seu cap que no fora la de renovar amb el València per a seguir el seu camí fins a l’elit professional i per seguir envoltat dels seus en la seua etapa de creixement futbolístic.

Rubén Baraja confia plenament en David Otorbi i en el seu desenvolupament sobre el terreny de joc demà en el partit de Copa i per això entra en la convocatòria. Otorbi seguirà els passos de tots els valencianistes que han anat pujant al primer equip com Javi Guerra, Fran Pérez, Diego López, Cristhian Mosquera i altres més..

El partit de demà és crucial per a continuar en una competició que agrada molt a la plantilla i als aficionats, qui somien cada temporada amb tornar a disputar una nova final i aconseguir un nou trofeu per a les vitrines valencianistes. L’equip està pendent de passar de ronda en la Copa del Rei, però sense llevar l’ull al partit del divendres en el Coliseum enfront del Getafe.