ACTUALITAT  VCF MESTALLA

El somni de segona més prop

Per Blanquinegres · 11 Juny, 2017

El Mestalla ha aconseguit passar a la fase final del Play-off d’ascens a la Segona Divisió després d’una eliminatòria molt dura i disputada contra el Murcia que ha terminat amb un global de 2-1 favorable per als de Curro Torres.

El filial valencianista ha fet un partit molt seriós. En la primera part, les ocasions s’han repartit entre els dos equips, però la necessitat de fer un gol de l’equip murcià ha provocat que durant el segons temps l’equip valencià es dedicarà a defensar la renda. El Mestalla ha sigut valent i ha mantingut amb força l’avantatge aconseguit en València en el partit d’anada.

L’afició valencianista ha ajudat al conjunt a aguantar els atacs del Murcia, que durant la segona part han augmentat d’intensitat. Els de Curro Torres han pogut aprofitar els últims minuts per a tancar l’eliminatòria amb un gol, però no han sigut capaços de materialitzar les ocasions. Les intervencions de Sivera i la defensa valencianista han fet possible el pas a la següent ronda.

D’aquesta manera, el filial està a un pas de pujar a la segona categoria del futbol espanyol. Després d’haver superat dues rondes contra equips d’un gran nivell, el Mestalla haurà d’enfrontar-se la setmana que ve a l’Albacete, un clàssic del futbol espanyol.