Les nostres Xarxes Socials

     

Els temes més vistos
Baraja:

Jorge Olmos , 17/03/2023

Baraja: "Ni he parlat amb Lim ni em preocupa"

ACTUALITAT

+  ACTUALITAT  

Sols Mestalla podrà salvar la situació del VCF

Per Cristian Año · 06 Abril, 2016

Queden tan sols 4 dies per viure una de les últimes 7 finals de Lliga que li queden al València per a aconseguir la salvació i mantenir-se en Primera Divisió.

L’equip d’Unai Emery visita Mestalla aquest diumenge a les 16.00 h, i l’afició haurà de complir altra vegada per a no deixar sol al seu equip. Si algú pot salvar aquesta pèssima temporada del VCF, és aquesta afició que va rebre el premi de la millor afició de la Lliga l’any 2015.

També cal dir que aquests seguidors han mostrat el seu malestar en veure els preus que ha tret el Club per aquest duel, ja que van des dels 20 € fins als 115 €. La situació no està “per a tirar coets”, i no tots estan d’acord amb eixes quantitats establertes. “Burros, metida de pata, atraco, sinvergüenzas” argumenta part de l’afició blanquinegra.

Així i tot, Mestalla ha de rebentar per poder traure alguna cosa positiva d’aquest complicat partit, i s’haurà de fer un últim esforç per a encarar amb ganes aquesta recta final. Acudim a Mestalla, ajudem al VALÈNCIA CF, la unió farà la força que tant es necessita.

Portada 51 LPalmas-VCF