ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Solís parla sobre la reunió de Singapur i del mercat de fitxatges

Per Alex Alfaro · 15 Abril, 2024

Javier Solís, director corporatiu del València, va passar en la prèvia de la trobada entre l’Osasuna i el València pels micròfons de DAZN. L’executiu blanc-i-negre, que no havia parlat en públic després de la seua última visita a Singapur, no va aprofundir referent a eixe viatge, limitant-se a dir que va ser una “reunió d’aspectes de l’estadi i financers”.

Possible volta a Europa: “Com a club sempre és important pensar en Europa, seguim les indicacions de l’entrenador, partit a partit, però sense renunciar a res. Molt il·lusionats”.

Lectura de l’ampliació de contracte de Diego López: “No ha sigut només la renovació de Diego. Tenim una base que ha vingut de l’Acadèmia, que s’ha assentat i que tenen contractes llargs i que ajuda a tindre el projecte en marxa”.

Reunió de Singapur i conclusions de cara al mercat:No revelaré el contingut de la reunió de Singapur. Va ser una reunió d’aspectes de l’estadi i financers. Em quedaré ací. No seria bo com a club revelar quins noms sí o no, quines opcions hi ha…”