ACTUALITAT  PRIMER EQUIP  

Soler i Kondogbia podrien jugar el dissabte

Per Pablo Marquez · 02 Septembre, 2020

Són els dos fixatges de Javi Gracia al mig camp. Amb les vendes de Dani Parejo i Francis Coquelin, Carlos Soler i Geoffrey Kondogbia són conscients que han de fer un pas endavant i aportar molt més del que van fer la temporada passada.

Els dos jugadors ja han superat els problemes vírics pels quals han estat apartats durant tota la pretemporada. Ara, ja plenament recuperats, els dos jugadors estan desitjant ficar-se, altra vegada, la camiseta valencianista.

El pròxim dissabte cinc de setembre, Javi Gracia tindrà l’oportunitat d’alinear a Soler i a Kondogbia per a veure el seu nivell de cara a l’inici de lliga. L’amistós davant el Cartagena serà un bon punt de contacte perquè els futbolistes guanyen forma física.

En el cas de Carlos Soler, encara existeix la incògnita de si jugarà al mig camp com a recanvi de Parejo, o si pel contrari, continuarà jugant a la banda dreta.

Pel que respecta a Kondogbia, el migcampista centre africà haurà de tornar al seu nivell en el qual va meravellar a tot el valencianisme. Kondogbia ha tingut molts problemes de lesions. El problema és que esta temporada no té un substitut de garanties.

El dissabte tindran una oportunitat per a provar-se i veure si arriben al primer partit de lliga davant el Llevant, el qual serà una setmana després. Javi Gracia espera molt dels dos jugadors i confia que arribaran al seu millor nivell.